Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oil
of 20 g olive oil - 400 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 240 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Prawns
15min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Browned Chicken Strips
15min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min