Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
25
g oil
of 25 g olive oil - 200 g green and red peppers, cut in strips (5 cm long, 5 mm thick)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 150 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 1580.5 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 115.5 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Prawns
15min
Stir-fried Vegetables
10min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Browned Chicken Strips
15min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min