Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
25
g oil
of 25 g olive oil - 200 g green and red peppers, cut in strips (5 cm long, 5 mm thick)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 150 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 1580.5 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 115.5 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sautéed Prawns
15min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Browned Chicken Cubes
15min