Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp vegetable oil
- 3 spring onions, thinly sliced (2 mm)
- 100 g fresh shiitake mushrooms, sliced (2 mm)
- 100 g fresh button mushrooms, sliced (2 mm)
- 100 g fresh brown shimeji mushrooms, ends trimmed
- 100 g fresh enokitake mushrooms, ends trimmed
- 100 g fresh white shimeji mushrooms, ends trimmed
- 1000 g water
- 2 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 124 kJ / 29 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Browned Shallots (250 g)
25min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Creamy Mushroom Soup
20min
Stir-fried Vegetables
10min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Spring Vegetable Soup
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min