Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g olive oil
of 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 250 g echalion shallots, halved lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 27 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min.
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (250 g)
25min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Stir-fried Vegetables
10min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min