Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g olive oil
of 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 250 g echalion shallots, halved lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 27 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Browned Shallots (250 g)
25min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min