Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g dried shrimp (see Tips)
- 5 - 7 dried chillies, to taste (deseeded if preferred)
- warm water, for soaking
- 30 g vegetable oil
- 120 g fresh grated coconut (see Tips)
- 1 stalk lemongrass, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground fennel seed
- Voeding
- per 150 g
- Calorieën
- 2314.3 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15 min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Thai Green Curry Paste
10 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Sambal chilli
35 Min
Sambal Petai Prawns
20 min
Nyonya Spice Paste
15min
Sambal Belacan
10 min