Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g dried shrimp (see Tips)
- 5 - 7 dried chillies, to taste (deseeded if preferred)
- warm water, for soaking
- 30 g vegetable oil
- 120 g fresh grated coconut (see Tips)
- 1 stalk lemongrass, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground fennel seed
- Voeding
- per 150 g
- Calorieën
- 2314.3 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum Paste
45 Min
Sambal chilli
35 dk
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 dk
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Sambal oelek
20 dk
Thai Style Fried Mee Hoon
30 dk
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1sa
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 dk
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 Std. 50 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9hod. 30min