Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g water
- 200 g plain flour
- ¾ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
- 10 g dried shrimp (see Tip)
- 180 g pork fillet, cut into thin strips (5 mm)
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (5 mm)
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- soy sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1006 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Salted Chicken
5h 10 min
Hot and sour soup
55 Min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min