Apparaten en accessoires
Radish cakes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
1006 kJ /
239 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
26.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Buddha's Delight
55 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min