Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g water
- 200 g plain flour
- ¾ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
- 10 g dried shrimp (see Tip)
- 180 g pork fillet, cut into thin strips (5 mm)
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (5 mm)
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- soy sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1006 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Tapioca Kuih
50min
Mala Bakkwa
4u. 35min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Hot and sour soup
55min
Taro bread
4h 20min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min