Apparaten en accessoires
Radish cakes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
1006 kJ /
239 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
26.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Sesame Crème
10min
Black sesame cream soup
15min
Pandan chiffon cake
5u. 15min
Soy milk
24u. 30min
Mantou buns
1u. 30min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Salted Chicken
5u. 10min
Taiwanese sticky rice
1u. 40min