Apparaten en accessoires
Radish cakes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
1006 kJ /
239 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
26.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1u. 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Buddha's Delight
55min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Taro bread
4u. 20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Pearl rice meatballs
2u.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Chicken Porridge With Century Egg
30min