Traditional Mooncake

Traditional Mooncake

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 15min
24 piece

Ingrediënten

Crust
  • peanut oil or any vegetable oil
    80 g
  • golden syrup lyle's
    180 g
  • alkaline water approx. 3 g (see tips)
    1 tsp
  • cake flour or top flour, sifted
    320 g
Filling
  • rice wine or rose wine
    2 dashes
    2 tbsp sesame oil
  • salted egg yolks
    24 pieces
  • red bean paste or lotus seed paste filling
    600 g
  • cake flour for dusting
    dash
  • egg yolk
    1 piece
  • water
    ½ tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 37.4 mg
Eiwitten 5.6 g
Calorieën 936.1 kJ / 223.7 kcal
Vetten 7.1 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 34.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...