Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soft-boiled eggs
- 6 eggs, B-sized, with shell
- water, to fill to 1L mark
- ice water, for cooling eggs
Marinade
- 900 g water
- 1 nutmeg, cracked open
- 2 dried bay leaves
- 1 Chinese black cardamom pod (cao guo), cracked open
- 1 cinnamon stick
- 2 star anise
- 1 tsp Sichuan peppercorns
- 100 g white onion, cut in pieces
- 50 g dark soy sauce
- 60 g light soy sauce
- 5 g salt (about 1 tsp)
- 30 g sugar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 305.8 kJ / 73.2 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 168.1 mg
Alternatieve recepten
Hand Ripped Cabbage
20min
Lemonade
5min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Lemonade
5min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Braised Rice Wine Fish
20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min