Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3220 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Risotto
40min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Tarte Tatin
1 godz.
Classic Zabaglione
15 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Pas d’évaluation
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Apple Strudel
1h 45min
Ham mousse
10 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min