Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3220 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Chicken and port pâté
1h 30min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Tin Can Mealie Bread
25 min
Potato and Vegetable Purée
40min
Seafood Korma
40min
Bloody Mary Soup
25 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Beetroot and Berry Sorbet
5 min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min