Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3220 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Green Spelt Bread Patties
1 godz. 10 min
Salmon tartare
10 min
Duck and Pork Terrine
52h
Squid with Ginger and Soy
40 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 Min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.