Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3220 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1sa
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Nessuna valutazione
Hollandaise Sauce
15 min
Scallops with pea purée
25 dk
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2hod. 10min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 dk
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1sa 20 dk
Peach Melba
35 dk
Boiled Eggs
20 dk
Pears in Spiced Red Wine
3sa 20 dk
Rocket watercress juice
5 dk