Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1179.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Prawn noodle curry
10 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Prawn saganaki with feta
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Pasta alla puttanesca
35 min