Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1179.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Chilli beef with lemon feta
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Prawn saganaki with feta
35min
Chicken cacciatore
50min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min