
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 celery stalk cut into pieces
- ½ red capsicum deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum deseeded and cut into halves
- 1 carrot cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns peeled and deveined
- 1 sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 571.8 kcal / 2401.5 kJ
- Eiwitten
- 40.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vezels
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 1179.4 mg