
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish burgers
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander leaves and stalks
- 500 g firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp kecap manis
- salt to season
- ground black pepper to season
- 100 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp plain flour
- 1 egg
- 2 tbsp milk
Red cabbage salad
- 50 - 80 g red cabbage finely shredded
- 6 - 8 snow peas cut into thin slices
- ¼ cucumber deseeded and cut into thin slices
- 1 tbsp lime juice
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp brown sugar
Chilli mayo
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp hot chilli sauce to taste
Assembly
- 1 - 2 tbsp oil for frying
- 3 bread rolls cut into halves horizontally (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 408.4 kcal / 1715.3 kJ
- Eiwitten
- 25.3 g
- Vetten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Natrium
- 1262 mg