Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish burgers
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp kecap manis
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp plain flour
- 1 egg
- 2 tbsp milk
Red cabbage salad
- 50 - 80 g red cabbage, finely shredded
- 6 - 8 snow peas, cut into thin slices
- ¼ cucumber, deseeded and cut into thin slices
- 1 tbsp lime juice
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp brown sugar
Chilli mayo
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp hot chilli sauce, to taste
Assembly
- 1 - 2 tbsp oil, for frying
- 3 bread rolls, cut into halves horizontally (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715.3 kJ / 408.4 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1262 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork meatballs with couscous
50min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Miso salmon broth
40min
Hoisin pork bowl
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Master stock chicken
1h 30min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Chicken picadillo cups
40min
Jambalaya
35min
Spiced lamb flatbread
2h
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min