Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 261.6 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 754.4 mg
Alternatieve recepten
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Southern-style chicken
40 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Beef and beer pie
1h 40 min
Sweet and sour pork
40 Min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Kedgeree
45 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Pork pies
2h 20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Pulled pork burger
5h
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min