Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 261.6 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 754.4 mg
Alternatieve recepten
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Salted caramel ice cream
14h
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Cheesecake
3h 15min
Jam and coconut tarts
1 Std. 10 Min
Tiger rolls
2h 50min
Chicken chasseur
1h 50min
Korean bao beef sliders
2h 10 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Cornish pasties
2h