Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 261.6 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 754.4 mg
Alternatieve recepten
Family chicken galette
1h 55min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Cornish pasties
2h
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Steak and kidney pudding
3 Std. 45 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min