Steak and kidney pudding

Steak and kidney pudding

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 45min
6 portions

Ingrediënten

Suet pastry
  • plain flour
    200 g
  • suet mix (see Tips)
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • mustard powder
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cold water
    120 g
Steak and kidney filling
  • oil
    20 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • gravy beef cut into pieces (3 cm)
    600 g
  • lamb kidneys cut into quarters and white cores removed
    200 g
  • carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    2
  • plain flour
    1 tbsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • Worcestershire sauce
    2 tbsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    100 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh mushrooms cut into slices
    200 g
Assembly
  • butter for greasing
  • water
    2200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 492.3 mg
Eiwitten 27.4 g
Calorieën 2232.4 kJ / 531.5 kcal
Vetten 31.8 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 13.8 g
Koolhydraten 32.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...