Apparaten en accessoires
Pork pies
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 20min
12 portions
Ingrediënten
Pastry
-
oil for greasing
-
water250 g
-
lard150 g
-
plain flour600 g
-
salt1 tsp
Filling
-
water500 g
-
eggs3
-
brown onion cut into halves80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces100 g
-
lard20 g
-
pork mince300 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)20 g
-
blue cheese (optioneel) sliced70 g
-
English mustard to serve
-
cornichons to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
703.4 mg
Eiwitten
16.8 g
Calorieën
1884.8 kJ /
448.8 kcal
Vetten
23.3 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
42.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Street Food
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Almond tuiles
30min
Twice-cooked pork belly with lentils
5u. 30min
Guinness beef pies
2u. 15min
Chicken broth with bread dumplings
1u. 5min
Mango Yoghurt with Condensed Milk
10u. 10min
Peppercorn sauce
20min
Beef goulash with dumplings
1u. 45min
Meatloaf with onion gravy
1u. 30min
Brandy butter
10min
Diane sauce
20min
Cornish Pasty
1u. 30min