Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- oil, for greasing
- 250 g water
- 150 g lard
- 600 g plain flour
- 1 tsp salt
Filling
- 500 g water
- 3 eggs
- 80 g brown onion, cut into halves
- 100 g rindless bacon rashers, cut into pieces
- 20 g lard
- 300 g pork mince
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground pepper
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried sage
- 20 g fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)
- 70 g blue cheese, sliced (optioneel)
- English mustard, to serve
- cornichons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1884.8 kJ / 448.8 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 703.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aussie meat pies
2h
Butter chicken
55 min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Iced puff pastry
40min
Shortcrust pastry
5 Min
Beef and beer pie
1h 40min
Crayfish Pies
1 Std. 15 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Banoffee arctic roll
28 Std. 40 Min
Scotch eggs
50min
Chicken à la king
40min
Shortbread
1 Std.