Apparaten en accessoires
Pork pies
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 20min
12 portions
Ingrediënten
Pastry
-
oil for greasing
-
water250 g
-
lard150 g
-
plain flour600 g
-
salt1 tsp
Filling
-
water500 g
-
eggs3
-
brown onion cut into halves80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces100 g
-
lard20 g
-
pork mince300 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)20 g
-
blue cheese (optioneel) sliced70 g
-
English mustard to serve
-
cornichons to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
703.4 mg
Eiwitten
16.8 g
Calorieën
1884.8 kJ /
448.8 kcal
Vetten
23.3 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
42.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Street Food
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Profiteroles
2u.
Cornish Pasty
1u. 30min
Apple and sage stuffing
10min
Béarnaise sauce
10min
Meatloaf with red sauce
1u. 15min
Beef rendang
1u. 55min
Shortcrust pastry
5min
Runny custard
10min
Lemon Delicious
50min
Guinness beef pies
2u. 15min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1u. 25min
Chicken tikka masala with saffron rice
4u. 40min