Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion, cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour, for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2874.6 kJ / 684.4 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1404.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried sausages and lentils
1 Std.
Carrot and swede mash
25 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Seafood and corn chowder
40min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Shepherd's pie
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef Stroganoff
1 Std.
Steak and kidney pudding
3h 45min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min