Apparaten en accessoires
Lamb's fry with bacon
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
lamb's liver (lamb's fry - see Tips)500 g
-
milk300 - 500 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces6
-
salted butter50 g
-
tomato sauce60 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped2 - 3 sprigs
-
mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1404.8 mg
Eiwitten
41.2 g
Calorieën
2874.6 kJ /
684.4 kcal
Vetten
31.4 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
56.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simply Delicious
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pease Pudding
13 godz. 10 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Prune and orange stuffing
10 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Irish stew
1 godz. 30 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min