Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion, cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour, for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2874.6 kJ / 684.4 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1404.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shepherd's pie
55min
Irish stew
1h 30min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Beef Stroganoff
1h
Mushroom sauce
20min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Irish lamb stew
6h 20 min
Traditional gravy
25 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Sous vide scrambled eggs
35min