Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 80 g cheddar cheese, cut into pieces, to taste
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 300 g small dried pasta (see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 chipotle chillies in adobo sauce, cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp white sugar
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2094.8 kJ / 498.8 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1088.4 mg
Alternatieve recepten
Mexican stack
45 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Lentil bolognese
30 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Chilli chutney quesadillas
1h
Rendang curry
30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Butternut mac and cheese
45 min