Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 80 g cheddar cheese, cut into pieces, to taste
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 300 g small dried pasta (see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 chipotle chillies in adobo sauce, cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp white sugar
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2094.8 kJ / 498.8 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1088.4 mg
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30 Min
Mexican stack
45 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Penne and vegetables
35 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min