Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 80 g cheddar cheese, cut into pieces, to taste
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 300 g small dried pasta (see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 chipotle chillies in adobo sauce, cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp white sugar
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2094.8 kJ / 498.8 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1088.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican stack
45 Min
Lentil bolognese
30min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Butternut mac and cheese
45 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
One pot pasta with chorizo
35min
Rendang curry
30min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Potato and green pea curry
50min
Quick veggie pasta salad
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h