Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g kumara, cut into pieces (3 cm)
- 40 g red onion
- 2 eggs
- 25 g coconut flour
- 2 tsp curry powder
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- oil, for frying
- grated Parmesan cheese, to serve
- sour cream, to serve
- sweet chilli sauce, to serve (see Tips)
- avocado, ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
- eggs, poached, to serve (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2599.4 kJ / 618.9 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 610.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Coleslaw
10 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Curried cauliflower salad
40min
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5 min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10 min
Quick beetroot relish
40min
Afghan biscuits
25 min
Miso coleslaw
20 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5 min