Apparaten en accessoires
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 portions
Ingrediënten
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
610.7 mg
Eiwitten
23.6 g
Calorieën
2599.4 kJ /
618.9 kcal
Vetten
46.9 g
Vezels
11.7 g
Verzadigd vet
13.2 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mark Southon
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Zucchini slice
45 min
ANZAC biscuits
40 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 godz.
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Wholemeal crumpets
1 godz. 40 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 godz. 10 min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 godz. 30 min