Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g basmati rice
- 1050 g water
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g tomato paste
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 - 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 3 - 4 feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3291 kJ / 783.6 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 9960.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken korma
45min
Caramel feijoa upside down cake
1sa 10 dk
Quick chicken curry
35min
Tandoori paste
5min
Lamb korma
4h
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa bakewell tart
1 Std. 35 Min
Creamy coconut chicken curry
30min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Steamed ginger puddings
40min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Balti coconut fish curry
50min