Apparaten en accessoires
Feijoa crumble slice
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
8 portions
Ingrediënten
-
pecans80 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
lemon juice40 g
-
desiccated coconut70 g
-
feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
ground cinnamon½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
283.3 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
2310.1 kJ /
550 kcal
Vetten
33.9 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
54.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Feijoas
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Afghan biscuits
25 Min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 Std. 5 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min