Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pecans
- 200 g unsalted butter, cut into pieces
- 180 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g self-raising flour
- 40 g lemon juice
- 70 g desiccated coconut
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2310.1 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 283.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger slice
1u. 35min
Lolly cake
4h 5min
Cheese and bacon scones
35 dk
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1sa 20 dk
Feijoa chutney
1sa 15 dk
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Mini cheese scones with savoury butter
30 dk
Afghan biscuits
25 dk
Fruit scones
30 dk