Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cakes
- olive oil spray, for greasing
- 100 g pecan nuts
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)
- 4 eggs
- 350 g caster sugar
- 350 g grapeseed oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- 450 g plain flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 440 g canned crushed pineapple, drained (approx. 230 g after draining)
Filling
- 20 g stem ginger (see Tips)
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g caster sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
Frosting
- 20 - 30 g stem ginger, to taste (see Tips)
- 200 g unsalted butter, softened
- 500 g cream cheese, softened
- 150 g icing sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3028.2 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 252.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
NZ mustard sauce
15 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Banana sesame cake
4h 20 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10 phút
Feijoa bakewell tart
1h 35min
Afghan biscuits
25 Min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Fruit scones
30 Min