Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 26.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 31.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
French onion dip
45 Min
Delicious lemon pudding
55min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Charlotte Russe
3h
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Strawberry and meringue semifreddo
12sa 15 dk
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1h 30min
Strawberry jam
55min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Sour cream pastry
25min
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min