Apparaten en accessoires
Chocolate and strawberry domes
Voorbereiding. 15min
Totaal 51u.
12 portions
Ingrediënten
Strawberry inserts
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water to soak
-
strawberries hulled130 g
-
caster sugar20 g
Chocolate mousse
-
gold strength gelatine leaves2
-
cold water to soak
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces80 g
-
milk chocolate broken into small pieces150 g
-
water35 g
-
caster sugar45 g
-
egg yolks3
-
thickened cream (see Tips)300 g
Chocolate coating
-
cocoa butter130 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces100
-
fresh berries to serve (optional)
-
whipped cream to serve (optional)
-
fresh mint leaves only to decorate
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
31.9 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
2405.3 kJ /
574.9 kcal
Vetten
45.3 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
36.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Christmas
25 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Festive fruit cake
30 Std. 55 Min
Christmas cake
196 Std. 35 Min
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Sour cream pastry
25 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Ginger fluff
50 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min