Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 26.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 31.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Ham and cheese canelé
49h
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Crème pâtissière
15 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24u. 30min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Lemon curd (TM6)
15 Min