Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit base
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 150 g digestive biscuits, broken into pieces (see Tip)
Lime filling
- 4 egg yolks
- 395 g condensed milk
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
- 30 g gin
Gin and tonic jelly
- 3 gelatine leaves (titanium)
- cold water, for soaking
- 30 g gin
- 100 g tonic water
- 40 g caster sugar
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
Whipped cream
- 250 g pouring (whipping) cream
- 20 g caster sugar
- 1 lime, zest only, no white pith, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054.8 kJ / 489.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 181.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3sa
Traditional cocktail sauce
5 dk
Apple, leek and sage sauce
15 min
Chicken and port pâté
1h 30min
French dressing
5 dk
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Lemon meringue pie
3sa
Almond shortbread biscuits
2hod. 10min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 dk
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Duck and cherry salad
45 Min