Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit base
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 150 g digestive biscuits, broken into pieces (see Tip)
Lime filling
- 4 egg yolks
- 395 g condensed milk
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
- 30 g gin
Gin and tonic jelly
- 3 gelatine leaves (titanium)
- cold water, for soaking
- 30 g gin
- 100 g tonic water
- 40 g caster sugar
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
Whipped cream
- 250 g pouring (whipping) cream
- 20 g caster sugar
- 1 lime, zest only, no white pith, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054.8 kJ / 489.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 181.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Brandy custard (TM6)
15min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Crème brûlée
7u.
Filo spinach slice
55 min