Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 109.5 g
- Vetten
- 115.6 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 20.7 g
- Natrium
- 2740.9 mg
Alternatieve recepten
Vanilla protein balls
20min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Black tahini banana bread
1h 20min
Vegan mozzarella
3h 40min
Dessert dukkah
1h
Chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Hommus
15 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Mint choc chip ice cream
4 Std. 15 Min
Frozen breakfast bowls
10min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min