Fermented beetroot dip
TM6 TM5

Fermented beetroot dip

5.0 ( 6 beoordelingen )

Ingrediënten

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)

Voeding
per 660 g
Calorieën
1564.7 kcal / 6546.7 kJ
Eiwitten
44.6 g
Vetten
115.6 g
Koolhydraten
109.5 g
Vezels
20.7 g
Verzadigd vet
19.8 g
Natrium
2740.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten