Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 109.5 g
- Vetten
- 115.6 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 20.7 g
- Natrium
- 2740.9 mg
Alternatieve recepten
Smashed pea and bean dip
30min
Chunky basil pesto dip
10min
Sweet and spicy nut butter
30min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Quick beetroot relish
40 Min
Beetroot salad
10min
Fermented beetroot and apple salsa
72ωρ.
Coconut and beetroot balls
40 Min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min