Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25u.
660 g

Ingrediënten

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • filtered water for soaking
Beetroot dip
  • beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 660 g

Natrium 2740.9 mg
Eiwitten 44.6 g
Calorieën 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
Vetten 115.6 g
Vezels 20.7 g
Verzadigd vet 19.8 g
Koolhydraten 109.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...