Fermented beetroot dip
TM6 TM5

Fermented beetroot dip

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)

Voeding
per 660 g
Calorieën
6546.7 kJ / 1564.7 kcal
Eiwitten
44.6 g
Koolhydraten
109.5 g
Vetten
115.6 g
Verzadigd vet
19.8 g
Vezels
20.7 g
Natrium
2740.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten