Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 109.5 g
- Vetten
- 115.6 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 20.7 g
- Natrium
- 2740.9 mg
Alternatieve recepten
Kimchi
149h
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Zoodles with broccoli pesto
30min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Coconut Yoghurt
32h 30min
Cashew-Vanilla Yogurt
16 godz.
Plant-based parmesan
5 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Sauerkraut
168h 35 min.
Vegan Coconut Yoghurt
12 Std. 15 Min
Spelt pastry
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15 Min