Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 429.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Red pesto chicken salad
35 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Satay noodle salad
35 Min
Black bean enchiladas
1h 20min
Chilli chutney quesadillas
1h
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Mexican stack
45min