Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prune filling
- 300 g dried pitted prunes
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g pouring (whipping) cream
Dough
- oil, for greasing
- 80 g unsalted butter
- 180 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 80 g sugar
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 pinches salt
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035.1 kJ / 246.4 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 38.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Mini chocolate bundts
45min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Spinach and lemon cake
3 Std. 45 Min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Triple layer bundt cake
1 Std. 30 Min
Traditional Gugelhupf
2 Std. 55 Min
Savoury potato bundt
1h 55min
Zebra bundt
1h 10min
"Little house" slice
6h 30min
Paris Brest
6h 40min
Coconut rum sauce
15min