Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prune filling
- 300 g dried pitted prunes
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g pouring (whipping) cream
Dough
- oil, for greasing
- 80 g unsalted butter
- 180 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 80 g sugar
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 pinches salt
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035.1 kJ / 246.4 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 38.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel, date and walnut bundt
1h 15 min
Mini French apple cakes
1 Std. 35 Min
Cheesecakes in jars
4h
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Poppy seed strudel
3h 15min
Jaffa madeleines
30 min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Strawberry and thyme butter
10 min
Marble cake
2h
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Easy brioche
1h 50min
Polish doughnuts
2h 30min