Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White chocolate ganache
- 90 g white chocolate, good-quality, broken into pieces
- 40 g pouring (whipping) cream
- 5 g unsalted butter
- 20 g freeze-dried strawberries
Tempered chocolate
- 300 g ruby chocolate (buttons or grated)
- edible gold leaf
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 639.9 kJ / 152.4 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 19 mg
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Stout Brownies
45 min
Chocolate and strawberry domes
51u.
Ham and cheese canelé
49h
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Honey cake
49h 30min
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Traditional crème brûlée
25h
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h