Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3695 kJ / 883 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 4233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels
Geen beoordelingen
Crème Caramel
3sa 50 dk
Rainbow Popsicles
10 Std.
Cheesy Beer Sauce
30min
Passion Fruit Tart with Meringue
5h 10min
Gooey Hot Chocolate Cookie (Metric)
2 Std. 40 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Edible Chocolate Chip Cookie Dough
25min
Paris Brest
6h 40min
Hazelnut ice cream
5 Std. 20 Min
Italian Savory Cheesecake
4hod. 20min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 Std. 15 Min