Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3695 kJ / 883 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 4233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Cinnamon Roll Waffles
1 Std. 35 Min
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 Std. 15 Min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Chocolate Lava Cakes
55 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Pistachio Butter
15 Min
Spumone al caffè
5 Min