Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3695 kJ / 883 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 4233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
Brak ocen
Skinny Lemon Ginger Sour
15 Min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9h
Lemon slush
10 Min
Gorditas de Chicharrón
1h 40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Pink Smoothie
10 Min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30min
Sangría
10 Min
Caramel Brownies
1 Std. 20 Min