Apparaten en accessoires
Caramel Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
395 g
Ingrediënten
-
butter, unsalted cold, in 1 cube (approx. 2.5 cm x 2.5 cm)30 g
-
255 g brown sugarsugar255 g
-
heavy cream, 35% fat (min. 30% fat), divided200 - 255 g
-
water divided1020 g
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 30 g
Natrium
10.2 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
635.1 kJ /
151.8 kcal
Vetten
8.2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Caramel toffees
Brak ocen
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Windsor Bread
Brak ocen
Portuguese Bread (Pão de água)
2 godz. 45 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Tiramisu maritozzi
11 godz.
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9 godz. 35 min
Tzatziki
Brak ocen
Orange Julius
5 min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Creamy pea soup
40 min