Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g red onions, cut in halves,
of 200 g onions, cut in halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut in pieces,
of 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweetcorn kernels, drained
- 500 g canned kidney beans, drained (approx. 800 g before draining)
-
6
soy and mushroom sausages (450-600 g)
of 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
of 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Vegetable Stroganoff
30min
Quick rainbow salad
10min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Lentil moussaka
2h 20min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Lentil Moussaka
3h 30min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min