Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 169 mg
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 Min
Courgette Omelette
40 Min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min