Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 169 mg
Alternatieve recepten
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
20min
Monkfish and prawn soup
1h
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h