Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
    2
  • stale bread torn in pieces
    20 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • dry white wine
    10 g
  • ground white pepper
    2 pinches
  • olive oil
    2 Tbsp
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • double cream
    75 g
  • saffron threads plus extra for garnishing
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 169 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 881 kJ / 211 kcal
Vetten 16 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...