Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 169 mg
Alternatieve recepten
Suet pastry with thyme
Geen beoordelingen
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Geen beoordelingen
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Cooked Quinoa
15 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Tuna empanada
1u. 20min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min