Apparaten en accessoires
Everyday Indian curry paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
1150 g
Ingrediënten
-
cumin seeds30 g
-
dried bay leaves2 - 3
-
coriander seeds30 g
-
whole cloves1 tsp
-
black cardamom pods12
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
brown onions (approx. 700 g), cut into quarters5
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (optional)2
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ghee (see Tips)40 g
-
canola oil40 g
-
fresh curry leaves30
-
canned whole tomatoes800 g
-
brown sugar1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1150 g
Natrium
4198.9 mg
Eiwitten
34.67 g
Calorieën
6829 kJ /
1625 kcal
Vetten
109.85 g
Vezels
65.65 g
Verzadigd vet
32.9 g
Koolhydraten
119.44 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lamb saag
1u. 30min
Garam masala
10min
Onion bhaji
45min
Tarka dal
30min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1u. 15min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Chicken 65 and green chutney
1u. 5min
Potato karakari
50min
Rava payasam
50min
Achari paneer murgh
1u. 5min
Samosas
1u. 35min
Sabji (vegetable) curry
30min