Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 onion, peeled and cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves, cut into halves
- 400 - 500 g beef meat and bones (see Tips)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 1 - 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Voeding
- per 1320 g
- Calorieën
- 3501.9 kJ / 837 kcal
- Eiwitten
- 102 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 3410 mg
Alternatieve recepten
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Blackberry frozen yoghurt
12 godz. 5 min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Swedish carrot slice
2 Std.
Mixed berry jam
50 min
Hazelnut hot chocolate
10 dk
Refreshing cucumber and pear juice
25 min
Guacamole with mango
10 dk
Indonesian green spice paste
40min