Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 onion, peeled and cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves, cut into halves
- 400 - 500 g beef meat and bones (see Tips)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 1 - 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Voeding
- per 1320 g
- Calorieën
- 3501.9 kJ / 837 kcal
- Eiwitten
- 102 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 3410 mg
Alternatieve recepten
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Keine Bewertungen
Empanada pastry
45 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
Keine Bewertungen
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8u. 30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Rustic bread
2 godz.
Chickpea and carrot dip
15min
Wholegrain scones
30 min
Hoi sin sauce
15min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min