Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 onion, peeled and cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves, cut into halves
- 400 - 500 g beef meat and bones (see Tips)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 1 - 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Voeding
- per 1320 g
- Calorieën
- 3501.9 kJ / 837 kcal
- Eiwitten
- 102 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 3410 mg
Alternatieve recepten
Kimchi non-fried rice
1h
Quinoa sushi
2h 45min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Mango, coconut and lychee icy poles
7h 45min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5 min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Watermelon and chia yoghurt pops
5h 45min
Wasabi devilled eggs
25min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min