Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 255 g water
- 1 ⅛ tsp dried instant yeast
- 410 g "00" pasta flour (type 00)
- 15 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Cashew Mozzarella
- 355 g cashews
- 425 g water, plus extra to soak
- ice cold water, for water bath
- 1 tsp nutritional yeast
- 1 tsp salt
- ½ tsp citric acid
- polenta, to sprinkle
- pizza sauce of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807 kJ / 192.9 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 280.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2u.
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Lebanese-style hommus
13sa 15 dk
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Potato pancakes
45min
Mint choc chip ice cream
4u. 15min
Gluten free waffles with maple bacon
1u.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5 min.