Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raisins
- 110 g dark rum
- 400 g full cream milk
- 400 g pouring (whipping) cream
- 100 g golden syrup
- 6 egg yolks
- 1 pinch salt (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340.9 kJ / 320.5 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche hot cross buns
2h 30min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Lamington swiss roll
25h 40min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Honey ice cream
17h 45 min