Apparaten en accessoires
Rum and raisin ice cream
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 10min
10 portions
Ingrediënten
-
raisins250 g
-
dark rum110 g
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
golden syrup100 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
61 mg
Eiwitten
4.2 g
Calorieën
1340.9 kJ /
320.5 kcal
Vetten
18.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
10.8 g
Koolhydraten
31.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Beat the heat
23 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1u. 45min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4u. 25min
XO sauce
1u. 50min
Hong Kong-style roast pork belly
10u.
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1u. 30min
Coffee Yoghurt
11u. 5min
Basil oil
10min
Sago plum pudding
28u. 15min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29u. 30min
Sweet chilli sauce
1u. 5min