Avocado with egg and salmon tartare

Avocado with egg and salmon tartare

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 portion

Ingrediënten

  • eggs chilled, straight from the fridge
    6
  • water to fill to 1L mark
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • skinless salmon fillet cut into pieces
    250 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • extra virgin olive oil
    5 g
  • dried red peppercorns
    1 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • avocados
    3
  • micro sprouts to garnish
  • toast
    6 slices

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 457.9 mg
Eiwitten 20.6 g
Calorieën 1580.1 kJ / 376.2 kcal
Vetten 24.1 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 16.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...