Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

4.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 eggs, chilled, straight from the fridge
  • water, to fill to 1L mark
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only
  • 250 g skinless salmon fillet, cut into pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 5 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorns
  • ½ tsp sea salt
  • 3 avocados
  • micro sprouts, to garnish
  • 6 slices toast

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1580.1 kJ / 376.2 kcal
Eiwitten
20.6 g
Koolhydraten
16.5 g
Vetten
24.1 g
Verzadigd vet
4.7 g
Vezels
7.3 g
Natrium
457.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten