Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 250 g skinless salmon fillet, cut into pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp dried red peppercorns
- ½ tsp sea salt
- 3 avocados
- micro sprouts, to garnish
- 6 slices toast
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580.1 kJ / 376.2 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 457.9 mg
Alternatieve recepten
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Galaktoboureko
1h 35 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Whipped egg whites
10min
Steamed Chicken Essence
1h 10 min
Steak tartare
10min
Steak tartare
30min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Grand Marnier® soufflé
1h