Apparaten en accessoires
Avocado with egg and salmon tartare
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 portion
Ingrediënten
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
457.9 mg
Eiwitten
20.6 g
Calorieën
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Vetten
24.1 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
16.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Geen beoordelingen
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Geen beoordelingen
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1u. 15min
Tri-Colour Ginger Rice
45min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Za'atar bread rolls
2u.
Gluten free plain flour
Geen beoordelingen
Chicken noodle soup
1u. 35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1u. 5min
Dim sum 'Shao mai'
2u.