Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz dry vermouth
- 1 tbsp anise liqueur, i.e. Pernod® or Black Sambuca®
- 3 ½ oz raisins
- 2 oranges, zest only, no white pith, plus extra slices to garnish
- 5 cardamom pods, crushed
- 6 whole cloves
- 1 in. fresh ginger, peeled and thinly sliced
- 2 cinnamon sticks
- 7 oz raw sugar
- 35 ½ oz red wine, chilled
- 3 ½ oz dark rum
- 13 oz ginger beer, chilled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 604 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 godz. 20 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Allergen Free Melted Chocolate
10 Min
Southern Peach Cobbler
1 Std. 15 Min
Egg Cream
1 Std. 10 Min
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Tamale Pie (Anna) Metric
1 Std. 30 Min
Cherry-Cacao Sorbet
30min
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Chocolate Ganache Brownie
3 Std.
Caramel Apple Pudding
4h
Stout Brownies
45min