Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g large raw prawns
- 20 g nigella seeds
- 1 - 2 fresh green chillies, trimmed and cut into halves
- 30 sprigs fresh coriander (approx. 60 g), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- ½ tsp salt
- 20 g lemon juice
- 10 g olive oil, plus extra for frying
- 1 lemon, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 735.8 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 618.5 mg
Alternatieve recepten
Balti coconut fish curry
50 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10 min
Spiced cauliflower pilau
20min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45 min
Coriander chilli chutney
5min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Chicken 65 and green chutney
1h 5 min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20 min
Baingan ka bharta
1h 20 min
Bhuna gosht
1h 20 min
Coconut fish curry
1h 10 min