Apparaten en accessoires
Tamarind chutney
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
tamarind paste (see Tips)300 g
-
brown sugar1 tbsp
-
fresh coriander leaves and stalks (approx. 30 g)15 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and cut into thirds2
-
lemon juice2 tsp
-
olive oil1 tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
ground ginger¾ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
66.5 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
1617 kJ /
385 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
72.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rava idli
2u. 40min
Fresh coconut chutney
10min
Onion bhaji
45min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Potato karakari
50min
Carrot halwa
1u. 5min
Seekh kebabs
50min
Achari paneer murgh
1u. 5min
Coriander chilli chutney
5min
Cucumber and mint raita
30min
Amritsari dal
26u.
Dosa with spiced potato filling
17u. 40min