Spring Green Broth with Lamb Meatballs
TM6 TM5

Spring Green Broth with Lamb Meatballs

4.2 ( 10 beoordelingen )

Ingrediënten

Meatballs

  • 50 g wholemeal bread torn in pieces
  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 1 garlic clove
  • 6 sprigs fresh mint leaves only
  • 400 g lamb mince broken in pieces
  • 75 g ricotta cheese
  • 1 large egg
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper plus extra for serving

Broth

  • 1 garlic clove
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 40 g onions finely sliced
  • 1200 g water
  • 100 g giant couscous wholemeal
  • 100 g sugar snap peas halved lengthways
  • 100 g mangetout thinly sliced on the diagonal
  • 100 g frozen petits pois
  • 4 Tbsp plain yoghurt for serving
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
  • 1 Tbsp fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
421 kcal / 1760 kJ
Eiwitten
35 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
18 g
Verzadigd vet
10 g
Natrium
1467 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten