Spring Green Broth with Lamb Meatballs

Spring Green Broth with Lamb Meatballs

4.0 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Meatballs
  • wholemeal bread torn in pieces
    50 g
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh mint leaves only
    6 sprigs
  • lamb mince broken in pieces
    400 g
  • ricotta cheese
    75 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for serving
    2 pinches
Broth
  • garlic clove
    1
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • onions finely sliced
    40 g
  • water
    1200 g
  • giant couscous wholemeal
    100 g
  • sugar snap peas halved lengthways
    100 g
  • mangetout thinly sliced on the diagonal
    100 g
  • frozen petits pois
    100 g
  • plain yoghurt for serving
    4 Tbsp
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
    1 Tbsp
  • fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1467 mg
Eiwitten 35 g
Calorieën 1760 kJ / 421 kcal
Vetten 22 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...