Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 551 mg
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Cucumber soup
25 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Asparagus and pea omelette
20min
Miso soup
30 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min