Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 551 mg
Alternatieve recepten
Cucumber soup
25 dk
Green goodness soup
10 dk
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 dk
Carrot and coriander soup
30 dk
Cream of mushroom soup
20 dk
Zucchini soup
25 dk
Cream of tomato soup
25 dk
Broccoli soup with sage oil
30 dk
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 dk
Zesty avocado with crab
10 dk
Mandarin crème brûlée
4u. 15min
Mushroom soup
30 dk