Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 551 mg
Alternatieve recepten
Broccoli soup with sage oil
30min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Cucumber soup
25min
Green goodness soup
10min
Mixed mushroom pâté
1小时 25 分钟
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Sunny gazpacho
25min
Semolina gnocchi with asparagus
1小时 15 分钟
Beetroot soup with herb dumplings
1小时 10 分钟
Zucchini soup
25min