Beetroot gazpacho with horseradish créme

Beetroot gazpacho with horseradish créme

3.4 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
4 portions

Ingrediënten

Beetroot gazpacho
  • raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    500 g
  • Lebanese cucumber cut into pieces
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    1 - 2
  • natural yoghurt
    250 g
  • lemon juice
    2 tbsp
  • water chilled
    100 g
  • sea salt to taste
  • ground white pepper to taste
Horseradish créme
  • natural yoghurt
    100 g
  • ground horseradish jarred
    1 - 2 tbsp
  • fresh chives finely chopped, to serve
    1 - 1 ½ tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 551 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 656.2 kJ / 156.2 kcal
Vetten 5.1 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...