Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp cumin seeds
- 2 cardamom pods (green)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 fresh bay leaf
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 700 g cauliflower, cut into florets (3 cm)
- 1 tsp salt
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 241.5 kJ / 57.5 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 1.5 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 871.8 mg
Alternatieve recepten
Sabji (vegetable) curry
30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Balti coconut fish curry
50 min
Beetroot salad
10min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Spiced coriander prawns
25 min
Bombay aloo
40 min
Aloo tikki
55 min
Chilli raita potato salad
55 min
Achari paneer murgh
1h 5 min
Gobi masala
30 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h