Apparaten en accessoires
Summer fruits in mulled cider syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 jars
Ingrediënten
Mulled cider
-
brown sugar to taste50 g
-
water200 g
-
orange zest (approx. 5 x 1.5 cm), no white pith3 pieces
-
orange juice (approx. 1 orange)60 g
-
cinnamon quills plus extra to serve2
-
whole cloves6
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cardamom pod crushed2
-
star anise2
-
alcoholic apple cider750 g
Cider fruit
-
vanilla beans2
-
cinnamon quills2
-
white balsamic vinegar30 g
-
caster sugar100 g
-
orange zest only, no white pith1
-
strawberries washed and hulled400 g
-
fresh raspberries125 g
-
peach flesh only, cut into slices (1 cm)1
-
nectarines flesh only, cut into slices (1 cm)2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 jar
Natrium
31 mg
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
1466 kJ /
349 kcal
Vetten
0.8 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
76 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate mousse soufflés
55min
Custard
10min
Coleslaw
10min
Chocolate mousse
3u. 20min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27u. 35min
Steamed chocolate and prune puddings
1u. 30min
Almond thins
25min
Orange and passionfruit Eton mess
2u. 50min
Spiced nut clusters
35min
Frozen fruit sorbet
10min
Lemon or lime butter
15min