Apparaten en accessoires
Coconut coffee crunch
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
61.7 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Vetten
31.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
32.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Beetroot salad
10min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Tiraccino
1u. 5min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1u.
Almond biscotti
3u. 30min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Ricotta gnocchi
2u.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Coffee and cocoa toasted cereal
50min