Apparaten en accessoires
Coconut coffee crunch
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
61.7 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Vetten
31.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
32.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pearl barley bread rolls
1u. 15min
Pecan, apple and carrot pudding
1u.
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Chocolate cake with lime cream
1u. 5min
Gluten free scones
30min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Almond biscotti
3u. 30min
No-bake coffee cake
7u. 30min
Almond quinoa pastry
50min
Almond thins
25min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Raw carrot cake
5u. 30min