Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 600 g red onions, cut into quarters
- 30 g dark brown sugar
- 100 g red wine
- 40 g balsamic vinegar
- 40 g dried apricots
- 1 green apple, core removed and cut into quarters
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp yellow mustard seeds
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3780 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 2426.4 mg
Alternatieve recepten
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Quince paste
4h 10 min
Coleslaw
10 min
Plum sauce
55 min
Caramelised balsamic reduction
30 min
Citrus salt
35min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Mint sauce
5 Min
Chunky basil pesto dip
10 min
Quick beetroot relish
40 Min
Sweet chilli sauce
1h 5min