Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 600 g red onions, cut into quarters
- 30 g dark brown sugar
- 100 g red wine
- 40 g balsamic vinegar
- 40 g dried apricots
- 1 green apple, core removed and cut into quarters
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp yellow mustard seeds
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3780 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 2426.4 mg
Alternatieve recepten
Lemon or lime butter
15 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Tomato ketchup
1h 10 min
Butter
10 Min
Apple sauce
20 min
Caramelised red onion chutney
24h
Apple, leek and sage sauce
15 min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Tomato relish
2u. 10min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Citrus marmalade
2h 20min
Quick beetroot relish
40 min