Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 600 g red onions, cut into quarters
- 30 g dark brown sugar
- 100 g red wine
- 40 g balsamic vinegar
- 40 g dried apricots
- 1 green apple, core removed and cut into quarters
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp yellow mustard seeds
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3780 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 2426.4 mg
Alternatieve recepten
Spicy Cajun rub
5 dk
British spice rub
5 dk
Plum and cherry paste
5h 15min
Chilli and apple jelly
4u. 15min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Tomato ketchup
1h 10min
Coleslaw
10 dk
Tomato relish
2hod. 10min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Quick beetroot relish
40 dk
Sweet chilli sauce
1h 5min
Plum sauce
55min