Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 75 g caster sugar
- 5 eggs
- 950 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2215.3 kJ / 527.3 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 27.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 111.1 mg
Alternatieve recepten
Profiteroles
2 Std.
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 godz.
Black forest pavlova stack
5h 30min
Crème brûlée
7 godz.
Vanilla ice cream
12h
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Chocolate sauce
20 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Berry mousse
5 Std.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Pavlova
6 Std.