Apparaten en accessoires
Chinese-style drinking porridge
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
brown rice (see Tips)20 g
-
millet20 g
-
rolled oats30 g
-
raw almonds20 g
-
raw cashews20 g
-
pepitas20 g
-
filtered water (see Tips)1000 g
-
salt to taste (optional)
-
sweetener of choice, to taste (optional - see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
709.4 kJ /
168.9 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
16.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1u. 10min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26u. 5min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Fig and walnut bread
3u. 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Raw pineapple and turmeric cake
5u. 20min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Vegie crackers
12u. 10min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Honey ginger tofu with greens
2u. 25min
Kale, chia, pear and orange smoothie
25min
Baked beans
13u. 25min