Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 120 g water
- 120 g soy sauce
- 100 g palm sugar, cut into pieces (2 cm)
- 20 g rice wine vinegar
- 1 tbsp Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2232 kJ / 531.4 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 77.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 7985.3 mg
Alternatieve recepten
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Pork and prawn dumplings
55min
Teriyaki sauce
25min
Tamarind whiskey Sour
Geen beoordelingen
Korean fried chicken
4 godz.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Satay sauce
15min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Hamburger rolls
2h 20min