Apparaten en accessoires
Korean marinade
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
430 g
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 430 g
Natrium
7270.7 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
2878.7 kJ /
688 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
130.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Korea
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Korean beef bulgogi (TM6)
1u. 30min
Rice Wine Chicken
Geen beoordelingen
Wakame Butter
5min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4u. 35min
Korean fried chicken
4u.
Thai beef salad
1u. 15min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1u. 55min
Classic trifle
4u.
Vanilla wet chai
15min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Sage and black garlic butter
10min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min