Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 120 g water
- 120 g soy sauce
- 100 g palm sugar, cut into pieces (2 cm)
- 20 g rice wine vinegar
- 1 tbsp Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2232 kJ / 531.4 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 77.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 7985.3 mg
Alternatieve recepten
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Korean fried chicken
4h
Caramel and Vanilla Pie
3h
Char siew sauce
10min
'Skinny' pineapple cordial
1h 40min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Sichuan Chilli Oil
50min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min