Apparaten en accessoires
Korean marinade
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
430 g
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 430 g
Natrium
7270.7 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
2878.7 kJ /
688 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
130.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Korea
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Santa Maria Dry Rub
5min
Hamburger rolls
2u. 20min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Sriracha Sauce
72u. 20min
Satay sauce
15min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Tuna avocado bowl
45min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2u.