Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 50 g day old bread, cut into pieces
Codfish
- 100 g day old bread, cut into pieces
- 100 g milk
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, cut into pieces
- 400 g salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch nutmeg
- 200 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497.8 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 5061.5 mg
Alternatieve recepten
Chilli mussels with risoni
35 min
Grisons barley soup
1h 15 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Warm wasabi potato salad
30 min
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Chilli creamed corn
40min
Linguine with lemon and prosciutto
25min