Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 50 g day old bread, cut into pieces
Codfish
- 100 g day old bread, cut into pieces
- 100 g milk
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, cut into pieces
- 400 g salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch nutmeg
- 200 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497.8 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 5061.5 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40min
Sauerkraut soup
50min
Tuscan bean soup
30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Prawn and saffron risotto
30min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Zesty avocado with crab
10min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Eggplant rotolo
1h 40min
Baked pâté
3 Std.