Apparaten en accessoires
Pear and burghul salad
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
fine burghul (see Tips)200 g
-
sultanas80 g
-
boiling water250 g
-
red wine vinegar200 g
-
caster sugar1 tsp
-
pears (approx. 150 g - see Tips)2
-
black peppercorns5
-
dried bay leaf1
-
mustard seeds1 tsp
-
star anise1
-
salt to season
-
grapeseed oil30 g
-
French mustard½ tsp
-
ground black pepper to season
-
radicchio leaves separated100 g
-
pecans roasted and roughly chopped (see Tips)100 g
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1857.9 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
3521.3 kJ /
838.4 kcal
Vetten
42.9 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
9.7 g
Koolhydraten
89.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cypriot grain salad
45min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Lamb Kibbeh
1u. 30min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Steamed lemon cake
2u. 20min
Dessert dukkah
1u.
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Coconut coffee crunch
24u. 20min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16u. 20min
Salmon kabsa
40min
Apple and cucumber relish
10min