Pear and burghul salad

Pear and burghul salad

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • fine burghul (see Tips)
    200 g
  • sultanas
    80 g
  • boiling water
    250 g
  • red wine vinegar
    200 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • pears (approx. 150 g - see Tips)
    2
  • black peppercorns
    5
  • dried bay leaf
    1
  • mustard seeds
    1 tsp
  • star anise
    1
  • salt to season
  • grapeseed oil
    30 g
  • French mustard
    ½ tsp
  • ground black pepper to season
  • radicchio leaves separated
    100 g
  • pecans roasted and roughly chopped (see Tips)
    100 g
  • Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1857.9 mg
Eiwitten 18.7 g
Calorieën 3521.3 kJ / 838.4 kcal
Vetten 42.9 g
Vezels 11 g
Verzadigd vet 9.7 g
Koolhydraten 89.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...