Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 89.3 g
- Vetten
- 42.9 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1857.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blackberry vinegar chocolate truffles
17h
Umali
1h 25 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Tuna empanadas
2 godz.
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Steamed wholemeal bread
2 godz.
Spring greens with grapefruit
30min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min