Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 89.3 g
- Vetten
- 42.9 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1857.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm wasabi potato salad
30 min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 Std. 35 Min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Fig and apricot tea bread
1h 30 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min