Apparaten en accessoires
Spicy pineapple vinaigrette
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
300 g
Ingrediënten
-
fresh pineapple flesh only, cut into chunks210 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
white wine vinegar20 g
-
honey to taste15 - 30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground cayenne pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Natrium
474.8 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
2411.7 kJ /
576.4 kcal
Vetten
44.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
46.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dressings
17 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Tamarind whiskey Sour
1u. 10min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11u. 40min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1u. 20min
Tropical mocktail
10min
Middle Eastern planked salmon
1u. 40min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10min
Traditional hommus
25u. 5min
Pasta alla Vodka
15min